f

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Ζητείστε μας το εξειδικευμένο φυλλάδιο για την ασφάλιση της επιχείρησης σας και των πολλών εξειδικευμένων υπηρεσιών τις οποίες προσφέρουμε στους πελάτες μας

Οι συμβουλές μας και οι προτάσεις μας για κάλυψη των αναγκών σας και της οικογένειας σας, δίδονται εντελώς δωρεάν. Αξιοποιείστε μας ζητώντας μας μια πρόταση ή ζητείστε ένα από τα ενημερωτικά μας φυλλάδια

ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Για περισσότερα από 60 χρόνια, στηριγμένοι σε γερές ασφαλιστικές πλάτες και με γνώμονα την ασφάλεια των πελατών μας συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και την υποστήριξη μας σε αυτούς οι οποίοι επιθυμούν να είναι όχι μόνο ασφαλισμένοι αλλά και ασφαλείς.Δημιουργήσαμε την απαραίτητη υποδομή και αναπτύξαμε εργαλεία για την διευκόλυνση και υποστήριξη των πελατών μας στις δικές τους δραστηριότητες.

Η Malactos Insurance Agencies είναι εδώ και θα είναι πάντα εδώ δυνατή και μεγάλη για να κρατά τους πελάτες της ασφαλείς. Το γραφείο μας με έδρα την Λεμεσό και με πελάτες σε όλη την Κύπρο έχει τη τεχνογνωσία και την εμπειρία για να ικανοποιήσει τις ασφαλιστικές ανάγκες του ατόμου, της οικογένειας και της επιχείρησης.

Εφαρμόζουμε τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας γνωστά σαν ISO9001:2008 με στόχο την διασφάλιση διαδικασιών οι οποίες εξασφαλίζουν την προσφορά ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας και κατοχύρωσης της ασφάλειας που τους προσφέρουμε.

Η υπόσχεση μας

Πάνω και πέρα

Η Malactos Insurance Agencies ενδιαφέρεται για τους πελάτες της. Πέραν από την διαρκή φροντίδα της για την παροχή της καλύτερης ασφαλιστικής κάλυψης η οποία να είναι αξιόπιστη σε ώρα ανάγκης, έχει δημιουργήσει συνέργειες και εξασφάλισε υπηρεσίες συμβούλων, για να έχει στη διάθεση των πελατών της, χωρίς κόστος, όπλα και δυνατότητες για τη δική τους ανάπτυξη. Η Malactos Insurance Agencies δεν είναι ένας ασφαλιστικός αντιπρόσωπος όπως οι άλλοι.

Έχει τη δύναμη να υποστηρίζει τους πελάτες της πάνω και πέραν από την παροχή της καλύτερης ασφαλιστικής κάλυψης

  • Εκτίμηση κατάστασης σκαφών και εκτίμηση ζημιών
  • Κλοπή και ζημιές που θα προκαλέσει
  • Ευθύνη για τραυματισμούς ή ζημιές σε τρίτους και την οικιακή βοηθό
  • Προσωπικά ατυχήματα του ασφαλισμένου
  • Απώλεια ή ζημιά σε πολύτιμα αντικείμενα
  • Κάλυψη για αξία αντικατάστασης και καινούργια για παλιά στα περιεχόμενα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η διεύθυνση μας στον χάρτη

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δωρεάν υπηρεσίες μας προς τους πελάτες μας

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΟΙΚΕΙΑΣ

Το σπίτι μας αντικατοπτρίζει την ποιότητα ζωής την οποία θέλουμε να έχουμε εμείς και η οικογένεια μας. Για αυτό το λόγο επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα που μπορούμε. Εμείς στην Malactos Insurance Agencies έχουμε φροντίσει και σας προτείνουμε ασφαλιστικά συμβόλαια τα οποία είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα. Τα ασφαλιστικά προϊόντα μας προσφέρουν προστασία από σοβαρούς και μεγάλους κινδύνους μέχρι ολοκληρωμένες καλύψεις για περισσότερους από 50 κινδύνους οι οποίοι απειλούν να διαταράξουν την ποιότητα ζωής της οικογένειας των πελατών μας.

Καλύψεις

  • Φωτιά, Σεισμός, Έκρηξη και πολλοί άλλοι κίνδυνοι
  • Κλοπή και ζημιές που θα προκαλέσει
  • Ευθύνη για τραυματισμούς ή ζημιές σε τρίτους και την οικιακή βοηθό
  • Προσωπικά ατυχήματα του ασφαλισμένου
  • Απώλεια ή ζημιά σε πολύτιμα αντικείμενα
  • Κάλυψη για αξία αντικατάστασης και καινούργια για παλιά στα περιεχόμενα

Ζητείστε μας το εξειδικευμένο φυλλάδιο για την ασφάλιση της κατοικίας σας.

Κλείσιμο

Ασφαλειες για την επιχειρηση

Στόχος μας είναι αφενός η προστασία της επιχείρησης σας από απροσδόκητα γεγονότα και η απρόσκοπτη λειτουργία της και αφετέρου η υποστήριξη στην ανάπτυξη και την ευημερία της.

Για αυτό το λόγο πέραν από την ολοκληρωμένη εκτίμηση κινδύνων την οποία διεξάγουμε για τους πελάτες μας, έχουμε αναπτύξει εργαλεία και μεθόδους για την καλύτερη λειτουργία και ανάπτυξη τους. Οι ευημερία των πελατών μας είναι και δική μας ευημερία.

Ο συνδυασμός των καλύψεων που επιλέγουμε εξασφαλίζει τη σωστή και πλήρη ασφάλιση της επιχείρησης με αποτέλεσμα το κάθε ασφαλιστικό συμβόλαιο να φαίνεται και να είναι σχεδιασμένο για τον κάθε πελάτη μας

Καλύψεις

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μας μπορούν να σας προσφέρουν κάλυψη σε περισσότερους από 80 κινδύνους ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ζητείστε μας το εξειδικευμένο φυλλάδιο για την ασφάλιση της επιχείρησης σας και των πολλών εξειδικευμένων υπηρεσιών τις οποίες προσφέρουμε στους πελάτες μας

Κλείσιμο

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου πρέπει σύμφωνα με το νόμο να διαθέτει ασφάλεια.

Το σημαντικό με τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου δεν είναι η στιγμή που γίνεται η ασφάλιση αλλά η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση, η σωστή επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος, ασφαλιστικής εταιρείας και του ασφαλιστικού γραφείου το οποίο θα κληθεί να σας εξυπηρετήσει όταν συμβεί αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Και αυτοκινητιστικά δυστυχήματα είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο.

Η τεχνογνωσία στις εκτιμήσεις ζημιών των μηχανοκινήτων οχημάτων και ο όγκος εργασιών της Malactos Insurance Agencies εξασφαλίζουν για τους πελάτες μας δίκαιο χειρισμό τους από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Για τις γνώσεις, την εξυπηρέτηση και τη δύναμη της Malactos Insurance Agencies δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους πελάτες της. Θα σας πουν.

Καλύψεις

Ζητείστε μας τα εξειδικευμένα φυλλάδια με τις καλύψεις τις οποίες προσφέρουμε.

Και να θυμάστε ότι η καλή κάλυψη και η σωστή προστασία, στο ατύχημα θα φανεί.



Κλείσιμο

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Με γνώμονα πάντοτε τη διατήρηση των κεκτημένων της οικογένειας, προσφέρουμε ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία δίδουν λύσεις σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Κάθε άνθρωπος και η οικογένεια του διατηρεί ένα επίπεδο ζωής το οποίο εξασφάλισε με τις προσπάθειες και την εργασία του. Αυτό το επίπεδο ζωής μπορεί να διαταραχθεί από ένα απροσδόκητο γεγονός το οποίο μπορεί αν προέλθει από ένα ατύχημα ή μιαν ασθένεια.

Στην Malactos Insurance Agencies είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις λύσεις εκείνες οι οποίες θα επαναφέρουν εσάς και την οικογένεια σας στο επίπεδο ζωής που είσαστε συνηθισμένοι. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε γιατί έχουμε την εμπειρία και σαν οικογενειάρχες – εργαζόμενοι και σαν διαπιστευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι.

Το μεγάλο χαρτοφυλάκιο των πελατών για καλύψεις ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των καλύψεων που προσφέρουμε

Καλύψεις

Οι συμβουλές μας και οι προτάσεις μας για κάλυψη των αναγκών σας και της οικογένειας σας, δίδονται εντελώς δωρεάν.

Αξιοποιείστε μας ζητώντας μας μια πρόταση ή ζητείστε ένα από τα ενημερωτικά μας φυλλάδια

Κλείσιμο

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ασφάλεια ευθύνης εργοδότη είναι μια υποχρεωτική ασφάλιση.

Η ατομική και η επαγγελματική μας δραστηριότητα μπορεί να δημιουργήσει σωματική βλάβη σε τρίτους ή ζημιά στη περιουσία τους.

Μια μικρή αβλεψία ή ένας λάθος μπορεί να μας υποχρεώσει στη καταβολή αποζημιώσεων οι οποίες για μας, θα είναι δυσβάσταχτες οικονομικά και ιδιαίτερα δύσκολες εάν οδηγηθούμε στη δικαιοσύνη.

Η επιλογή της σωστής κάλυψης η οποία θα μας προστατεύσει από την αστική σας ευθύνη απαιτεί την συνδρομή ενός επαγγελματικού γραφείου το οποίο θα μπορέσει να διαχειριστεί σωστά τις ανάγκες σας και θα σας υποστηρίξει αποτελεσματικά σε ώρα ανάγκης.

Στην Malactos Insurance Agencies έχουμε προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας όλα όσα θεωρούμε ότι προσφέρουν τη κατάλληλη κάλυψη σε ανεξάρτητους επαγγελματίες, σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, σε οικογένειες με οικιακή βοηθό και άλλους.

Καλύψεις

Ζητείστε μας να σας παρουσιάσουμε τις εισηγήσεις μας.

Οι συμβλημένοι μαζί μας σύμβουλοι και εμείς, μέσα από εξειδικευμένα ερωτηματολόγια μας θα σας βοηθήσουμε να εκτιμήσετε τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε και να τους αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, βελτιώνοντας την απόδοση της επιχείρησης σας

Κλείσιμο

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Στην Malactos Insurance Agencies έχουμε την εξειδικευμένη τεχνογνωσία σαν ιδιοκτήτες και εκτιμητές σκαφών και περιπλέον έχουμε την εμπειρία και τις ασφαλιστικές καλύψεις οι οποίες σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

Οι άνθρωποι που διαθέτουν σκάφος αναψυχής θέλουν να συνδιαλέγονται με ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν και μιλούν την ίδια γλώσσα μαζί τους.

Καλύψεις

Ζητείστε μας να σας δώσουμε εξειδικευμένη συμβουλή για τη κατάσταση ή την αξία και για την ασφάλιση του σκάφους σας και προσφορά.

Κλείσιμο

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Οι ιδιαίτερες ανάγκες του ατόμου και της επιχείρησης για διασφάλιση της περιουσίας τους αντιμετωπίζεται με την σωστή ασφάλιση μέσω εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβολαίων.

Οι οικοδομικές επιχειρήσεις, οι ταξιδιώτες, οι εισαγωγείς και εξαγωγείς εμπορευμάτων και πολλοί άλλοι με διαφορετικές ανάγκες μπορούν να βρουν στην Malactos Insurance Agencies το κατάλληλο ασφαλιστικό συμβόλαιο και την κατάλληλη συμβουλή.

Σαν ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία στη Κύπρο έχουμε την εμπειρία διαχείρισης σύνθετων αναγκών ασφάλισης και διαχείρισης ασφαλιστικών αναγκών.

Καλύψεις

Συζητήστε μαζί μας τις ασφαλιστικές σας ανάγκες. Μπορούμε να σας προτείνουμε πολλές λύσεις. Οι εμπειρίες και διασυνδέσεις μας μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Εάν δεν είναι η δυνατή η ασφάλιση σας με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα θα σας προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους αναλόγως της περίπτωσης.

Κλείσιμο